

## **Board Strategic Planning Agenda**

November 15, 2018 SSA Consultants 9331 Bluebonnet Blvd, Baton Rouge, LA 70810

Topic	Presenter	Time Allotment
Welcome and Introductions	Paige Hargrove, BSN, RN LERN Executive Director	10:00 – 10:10 a.m. (10 min)
LERN Board Business Meeting	Karen Wyble, RN, MSN, MHA, MBA LERN Board Chairman  - Approve 8/16/2018 minutes  - 2019 Board Meeting Dates  - Commission Ratifications  - Trauma Program Rule  - Consultant RFP  - Budget Recap	10:10 – 10:40 a.m. (30 min)
Strategic Goals Review: 5 years of progress	Paige Hargrove, BSN, RN LERN Executive Director	10:40 – 11:00 a.m. (20 min)
Presentation Strategic Assessment Results	Rudy Gomez SSA Consultants	11:00 – 12:00 p.m. (1 hour)
Lunch		12:00 – 12:30 p.m. (30 min)
Facilitated Session: New Strategic Priorities/Goals Development	Christel Slaughter, PhD SSA Consultants	12:30 – 1:30 p.m. (1 hr)
Wrap Up and Next Steps	Christel Slaughter, PhD SSA Consultants	1:30 – 2:00 p.m. (30 min)
Adjournment	Karen Wyble, RN, MSN, MHA, MBA LERN Board Chairman	2:00 p.m.